image

image

Prijsaanpassing per 1 januari 2021

Het jaar 2020 zal zonder twijfel de geschiedenis ingaan als het jaar waarin we als maatschappij voor het eerst te maken kregen met een wereldwijde pandemie. Vespi is trots op het feit dat in samenwerking tussen onze klanten en medewerkers de leveringen afgelopen periode, met in achtneming van de richtlijnen en voorschriften, zo veel mogelijk “normaal ” hebben kunnen plaatsvinden.

Helaas voorzien we ook volgend jaar een verdere stijging van de kosten in onze huren, materialen en transport. Daarbovenop komen alle extra kosten die we hebben moeten maken in het kader van de Covid-19 maatregelen. Ook de staalprijzen fluctueren sterk op de spot markt maar bewegen zich over het jaar heen wel binnen een acceptabel bandbreedte. 

De staalprijzen in 2021 zijn afhankelijk van wereldwijde ontwikkelingen zoals Covid-19 maatregelen en de handelsdeal tussen Amerika en China. De aantrekkende auto-industrie  en de verminderde capaciteit in de Europese staalfabrieken kan een prijsopdrijvend effect veroorzaken. Met de kennis van nu gaan we uit van een licht verhoogde prijsvorming tussen het gemiddelde prijsniveau van 2020 en 2021.

Bovenstaande in ogenschouw nemend zijn wij als Vespi B.V. genoodzaakt om per 1 januari 2021 een algemene prijsaanpassing door te voeren van 2,85% op onze meeste productgroepen. Deze prijsaanpassing zal, indien bij u van toepassing, ook gelden voor netto prijsafspraken.

Klik hier voor meer informatie

Vorige Artikel Maatregelen Vespi omtrent coronavirus
Volgende artikel Vespi te Drunen 100% onderdeel R-Vent Group B.V.